ECOVITA la eFira de Riells i Viabrea

FIRA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE I DE LES NOVES TECNOLOGIES

 

 

 

16 i 17 de Setembre de 2017

Benvinguts a la primera edició de l'Ecovita

L’ECOVITA, és la fira Mediambiental del Montseny, i té com a objectiu principal involucrar les poblacions d’aquesta àrea geogràfica a Riells i Viabrea. Els visitants podran interactuar amb els productors de proximitat i conèixer l’àmplia oferta de productes de Km 0 del Montseny i rodalies. L’ECOVITA és també una fira destinada a ser gaudida en família, té la voluntat de celebrar-se anualment i, enguany, volem començar posant el focus en les energies netes. Tot, amb el segell de qualitat del Montseny. Vens?

Del Montseny

Conscients de la necessitat de preservar el nostre entorn natural, des de l’Ajuntament hem decidit impulsar una fira que té com a un dels objectius principals involucrar i fer partícips les poblacions que formen part de l’àrea geogràfica del Montseny. Per tant, volem esdevenir un referent en aquest àmbit geogràfic tant particular i privilegiat.

Amb energies netes

Els ciutadans hi podran trobar cotxes i altres vehicles elèctrics, energia solar de diversos tipus (tèrmica, fotovoltaica), biomassa, il·luminació amb leds, i d’altres tecnologies que s’estan desenvolupant. D’altra banda, des de l’Ajuntament també es vol llençar un missatge d’impuls del reciclatge molt clar.

De proximitat

Tots els productes que el visitant hi trobarà seran de quilòmetre zero (KM 0), seguint la filosofia de potenciar els productors de l’àrea del Montseny i properes. Aquest serà un altre dels eixos importants de la fira, per acostar productors i consumidors.

GALERIA D'IMATGES

CONTINGUT

 

Camió grua per portar carpa fotovoltaica de Circutor & Aplisun (8 plaques + bateries liti+ inversor) + 2 carregadors ràpida/lenta i materials facilitats per l’ICAEN i/o altres​.

Unitat Mòbil Audiovisual amb LCD 60, àudio Bose, il·luminació LED, centraleta domòtica, App Smart Phone, plaques fotovoltaiques al sostre, inverter 2.500W, etc. + Equips i materials de Noves tecnologies provinents d’empreses que no puguin assistir a la Fira.

 

ACTIVITATS INTERACTIVES

A través de les activitats Parlem! Mirem! Escoltem! els assistents reben un coneixement complet de l’actual i futura mobilitat i noves tecnologies sostenibles.
Presentació i demostracions contínues explicant el funcionament i possibles aplicacions de tots els Stands participants.

 

PROGRAMA D’ACTIVITATS

 

 

QUAN

Apunta’t bé la data.
El 16 i 17 de Setembre de 2017

ON

Al costat del Poliesportiu Municipal

PREU

L’Entrada i la visita a la E-fira es totalment gratuita per a tothom qui ens vingui a visitar!

t

PERQUÈ

Perquè Riells i Viabrea és natura ! Riells i Viabrea és dins del Parc Natural del Montseny i és Reserva de la Biosfera.
Riells i Viabrea vol col·laborar amb la sostenibilitat en el territori a través de la Fira ECOVITA.

NOVETATS A LA EFIRA DE RIELLS I VIABREA

EXPOSITORS

ORGANITZADORS

COL·LABOREN

Vols participar com a Expositor?