eFira de Sabadell

ROBÓTICA I NOVES TECNOLOGIES⁠⁠⁠⁠

2 de Setembre 2017 | Horari de 11h a 20h

L'OBJECTIU DE LA E-FIRA

 

Apropar les tecnologies sostenibles al ciutadà de Catalunya. Amb els stands dels expositors participants i a través de les activitat​s interactives Parlem! Mirem! Escoltem! els assistents reben un coneixement complet de l’actual i futura mobilitat i noves tecnologies sostenibles.

 

Al mateix temps l’activitat de la e-Fira és un espai per generar noves oportunitats de negoci en l’àmbit industrial i empresarial local del municipi ja que es tracten de Tecnologies Sostenibles que són locals i d’aplicació directe.

CONTINGUT

 

Camió grua per portar carpa fotovoltaica de Circutor & Aplisun (8 plaques + bateries liti+ inversor) + 2 carregadors ràpida/lenta i materials facilitats per l’ICAEN i/o altres​.

Unitat Mòbil Audiovisual amb LCD 60, àudio Bose, il·luminació LED, centraleta domòtica, App Smart Phone, plaques fotovoltaiques al sostre, inverter 2.500W, etc. + Equips i materials de Noves tecnologies provinents d’empreses que no puguin assistir a la Fira.

 

ACTIVITATS INTERACTIVES

A través de les activitats Parlem! Mirem! Escoltem! els assistents reben un coneixement complet de l’actual i futura mobilitat i noves tecnologies sostenibles.
Presentació i demostracions contínues explicant el funcionament i possibles aplicacions de tots els Stands participants.

CONFERÈNCIES DE ROBÒTICA

No t'ho perdis! De 11h a 14.30h

QUAN

Apunta’t bé la data.
2 de Setembre de 2017
de 11h a 20h

ON

Aquí indicarem el lloc del poble on s’instal·larà la E-fira.
A la plaça Major

PREU

L’Entrada i la visita a la E-fira es totalment gratuita per a tothom qui ens vingui a visitar!

t

PERQUÈ

Gaudiràs d’activitats interactives que mostren com funcionen les noves tecnologies sostenibles.

NOVETATS A LA EFIRA DE GAVÀ

EXPOSITORS

ORGANITZADORS

COL·LABOREN

Vols participar com a Expositor?